Lukácsné Csupor Bernadett vagyok. Férjemmel Norbival, két lányunkkal Dórival és Julcsival, 4 landseer kutyusunkkal, 2 cicánkkal Magyarországon, egy nyugati határ menti kis faluban élünk. A landseerrel való első találkozásunk 2010-ben történt. Miután 2010. januárjában elvesztettük 11,5 éves újfounlandi kutyánkat Bettit, gyorsan világossá vált, hogy kutya nélkül nem szeretnénk sokáig élni. Még ebben az évben nyaralásunk során ismerkedtünk meg a landseer fajtával egy nagyon barátságos és játékos kan kutyus személyében. A vele való találkozás után döntöttünk úgy, hogy a következő kutyánk landseer lesz.

 

Betti

 

2011. márciusában beköltözött hozzánk Elena a Touch of the Moonlight kennelből.

 

csalad rolunk

 

Tenyésztőnk Évi kérésének eleget téve vittük el kiállításra Komáromba, ahol a baby osztályban eljutott a csúcsra, BABY BIS lett! Ezen felbuzdulva további versenyekre neveztük be. Itthon és külföldön is szép sikereket értünk el.

 

 elena rolunk komarom

 

Időközben 2013. februárjában bővült a családunk Hangával, Elena unokatestvérével.

 

 Hanga


2014-ben pedig megszületett a várva várt első almunk, két kislány és egy kisfiú.
Ebből az alomból megtartottuk Aisát.

 

Aisa

 

2018. júliusában ismét bővült a családunk 2 kislánnyal. Olga régóta tervezettként, Daien pedig "szerelem gyerek"-ként költözött be hozzánk.

 

olga rolunk1

 

 

daien rolunk

 

2020. szeptemberében új taggal, Lénával bővült a családunk.

 

lena rolunk

 Tagjai vagyunk a következő szervezeteknek, kluboknak : MEOESZ, MULK, VLD, SLC és Landseerfreunde Österreich.

 

 

Lukácsné Csupor Bernadett
Telefon: +36-30/232-2065

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.pearlofcsillahill.eu

Rólunk

....